AngelTalk 3: Yin & Yang and the balance between dark and light

In this episode I will talk about what i sense is going on globally on an energetic level. And the lessen we can learn from the Yin Yang symbol and why it is important to integrate both the light and darkness within yourself.

What if the task of a ‘lightworker’ has nothing to do with unilaterally embracing the light in yourself? But more with embracing all that is: both the light and dark?

Podcast - Angeltalks: the awakening to your true self

"Just remember who you are and the world will change."

In deze podcast deel ik mijn insights & inspiration mbt 'the awakening to your true self' en ga ik in op wat er speelt in zowel onze persoonlijke levens als in de wereld. 

De insights & inspirations zijn gebaseerd op mijn eigen persoonlijke ontwikkeling, aangevuld met uitgebreid onderzoek naar diverse aspecten van het leven: o.a. onderzoek onder circa vijfduizend 5- tot 25-jarigen (wat de basis voor mijn boek heeft gevormd) en de inzichtend die ik heb opgedaan door het coachen van meer dan 250 mensen. Aangezien ik ook een energy reader ben, zullen mij inzichten aangevuld worden door in te tunen op de algemene & global energie.

Naast the YouTube episodes hiernaast, kun je de podcast eveneens beluisteren op Spotify en Soundcloud.

—♥—

Blog

—♥—