Als de twinkeling in je ogen en het lichtje in je hart gaan stralen, dan weet je dat je thuis bent bij jezelf

Reacties persoonlijke ontwikkelingstrajecten

“Angela weet mensen te raken en ziet ieders kracht. Ze begeleidt je op een enthousiaste manier om jezelf te ontdekken. Ze heeft passie voor haar vak en door haar open en liefdevolle houding krijgt ze iedereen mee. Ik heb zelf deel mogen nemen aan haar programma en ik heb hier veel aan gehad! De context om de lessen met anderen te volgen vond ik waardevol, het is namelijk erg bijzonder om ook de andere deelnemers te zien groeien!” – Roos, Docent HAS Hogeschool

“Het hele traject heeft me veel meer zelfvertrouwen gegeven. Ik durf nu meer dan dat ik ooit had gedacht” – Simone, 21 jaar

“Dit traject met Angela heeft mij diep geraakt. Angela heeft, in tegenstelling tot veel andere coaches, mij vooral zelf laten ervaren. Ik vond het heel prettig om zelf met opdrachten thuis aan de slag te gaan. En om dit vervolgens met Angela te evalueren waarbij ik alles kon zeggen wat ik dacht. Ze heeft echt naar me geluisterd, me rustig en professioneel begeleid in mijn proces en me me hele handige tips meegegeven. Verschillende mensen om mij heen hebben me al complimenten gegeven en gezegd dat ik ‘zo stevig’ over kom. Dankzij Angela durf ik oprecht en met zekerheid te zeggen wat mijn meerwaarde is in relatie tot andere mensen en organisaties!” – Eline, 35 jaar

“Wanneer je jezelf even kwijt bent, en je jezelf beter wilt leren kennen dan ooit tevoren dan is de Personal Brandkey een echt aanrader. Ik ben bij Angela terecht gekomen, nadat ik vrij onverwachts mijn baan ben verloren. Ik wist even niet meer waar mijn kracht zat, en wat mij als persoon uniek maakt. Dit traject helpt je om weer jezelf terug te vinden & je eigen krachten te ontdekken. Angela is daarbij een fantastische vrouw, zij is erg puur en eerlijk en het voelt erg vertrouwd om met haar in gesprek te gaan. Zij zorgt er daadwerkelijk voor dat je weer die twinkeling terug vindt en met volle energie en kracht weer verder kunt!’ – Edwina, 32 jaar

 

“Ik weet nu eindelijk wie ik ben (en waarom ik zo ben zoals ik ben) en waar ik mij op wil richten. Echt super!” – Hans, 22 jaar

“Gedurende een 6-tal persoonlijke sessies ben ik met Angela mezelf gaan ontleden. Door een dip, die mij aan het einde van mijn studie en richting ‘het grote werken’ overviel, wist ik niet hoe ik verder moest. Ik was bang door de gevoelens die ik ervaren had en was altijd al op zoek naar mijn weg in de maatschappij. Gedurende de sessies ben ik ontzettend veel over mezelf wijzer geworden. Angela luistert en reflecteert door een spiegel voor te houden en goede vragen te stellen waardoor je écht tot de kern komt. Dit is in mijn zoektocht de sleutel geweest om tot mijn essentie van mijn normen en waarden, mijn weg in het leven te komen. De warrigheid in mijn hoofd en het onbegrip bij de gevoelens die ik heb ervaren kon ik daardoor beter en beter accepteren. De sessies waren ontzettend waardevol en ik ben Angela dankbaar. Ik kan eenieder die persoonlijke groei wil doormaken en echt vanuit zijn of haar essentie wil (leren) leven, aanbevelen om een beroep te doen op Angela’s expertise” – Mark, 23 jaar

“Ik ben echt zwaar onder de indruk… Ik heb met dit programma meer geleerd dan jarenlang therapie bij mijn psycholoog..” – Kim, 35 jaar

“Ik ben erg blij dat ik meegedaan heb aan het Personal Brandkey programma. Het heeft mij erg geholpen, omdat ik hierdoor op een andere manier naar mezelf ben gaan kijken. Naar wie ik ben, wat ik wil en wat mijn kwaliteiten zijn. Vooral dat laatste vond ik erg fijn, omdat ik normaal juist vaak de dingen zie die ik niet goed kan. Daarnaast was de sfeer tijdens de workshops heel goed, waardoor ik het gevoel had dat ik overal open over kon praten” – Lotte, 21 jaar

“Verschillende mensen om mij heen hebben me al complimenten gegeven en gezegd dat ik ‘zo stevig’ over kom” – Koen, 24 jaar

“Ik ben de Personal BrandKey begonnen met het idee dat een professional me zou kunnen helpen met het formuleren van mijn sterke en zwakke punten – of eigenlijk: mijn sterke en zwakke punten voor me zou kunnen formuleren. Hiermee zou ik dan kunnen kijken welke functies me aanspreken. Dit is ook gebeurd, maar op een andere manier dan ik me had voorgesteld! Tijdens de sessies ga je namelijk zelf ontdekken wat je wel en niet belangrijk vind en wat je tot nu toe heeft tegengehouden. De coaches helpen hierbij maar leggen je geen antwoorden in de mond en laten je echt bij jezelf te rade gaan. Dit klinkt zwaarder dan het is, er wordt ook veel gelachen! Ook de groep was een hele speciale ervaring. Van tevoren had ik wel wat reserveringen maar vanaf de eerste sessie ben je er voor elkaar en geef je jezelf bloot omdat dat de enige manier is om verder te komen. Daarnaast is er nog het huiswerk waardoor je tussen de sessies door eigenlijk constant jezelf vragen aan het stellen bent over wat je wil, wat je passies zijn etc. Tijdens de sessies zijn er ook een aantal meditatie oefeningen gedaan. Voor mij een hele nieuwe ervaring. Gewoon jezelf eraan overgeven en het is echt ongelooflijk wat je dan allemaal ziet en voelt. Uiteindelijk komt alles uit jezelf en dat is natuurlijk helemaal top, de coaches, de meditatie-oefeningen, de collages, de tekeningen, de groep en het huiswerk zijn allemaal super hulpmiddelen om jezelf beter te leren kennen. Zonder was ik niet half zo ver gekomen!” – Matthijs, 28 jaar

“Ik ben echt heel blij dat ik dit (hele) traject gedaan heb. Ben zo enorm onder de indruk van de impact, echt bijzonder…” – Monique, 43 jaar

“Ik kwam naar de sessie om erachter te komen welke studierichting bij mij past. Daarbij hoort je persoonlijkheid en je sterke en zwakke punten. Angela heeft mij geholpen om daar inzicht in te krijgen. De sessie heeft mij meer zelfvertrouwen gegeven en laten zien dat ik mag zijn zoals ik ben. Ik ben erg blij dat ik naar Angela ben gegaan, ik kon heel goed met haar over mijzelf praten, ze heeft een warme persoonlijkheid en kan mensen goed inzien. Ik ben haar erg dankbaar.” – Ilse, 18 jaar

“Tjee, je gelooft het bijna niet maar ik heb nu eindelijk mijn droombaan gevonden. Thnx” – Sophie, 27 jaar