Een TwinQ verschijnt in je ogen op het moment dat je iets ziet, hoort of voelt dat je raakt, enthousiast maakt of inspireert

Anne van de Vegte

Expert in achterhalen en versterken van je persoonlijke kern 

  • Betrokken, enthousiast, warm, open, humoristisch, confronterend en analytisch
  • Combineert intuïtie, analytisch vermogen en humor om te leiden & faciliteren. Laat verantwoordelijkheid bij de ander.

Naast mijn interim werkzaamheden als (project) manager richt ik mijn energie op het (bege)leiden van mensen naar hun kern. Dit geef ik vorm middels yogalessen en coaching. Hierin gebruik ik ook de kracht van stilte en aanwezig zijn; meditatie & mindfullness en mijn ruime ervaring als leidinggevende.

In het dagelijks leven is het, naast het ontdekken van je kern, ook belangrijk deze zichtbaar te maken. Hierover gaat het concept Personal Brand Key. Middels een aantal bijeenkomsten en online/offline begeleiding in de tussentijd, kom je (meer) tot je kern (je verlangens, wensen en dromen, energiegevers –en nemers, kracht, essentie). Tevens geef je vorm aan het merk ‘ik’ en de marketing strategie die hierbij hoort.

 

email  linkedin  twitter